Su trusty smile įrenginiu baltą, spindinčią šypseną dabar gali turėti ir tu.

Trust&Smile produktai yra skirti kurti pasitikėjimą savimi. Niekam nėra lengva kalbėti, šypsotis ir juoktis su pageltusia, dėmėta šypsena, kuri atrodo pilka nuotraukose. Tačiau, nereikia nusiminti- dantų spalvos pakitimai yra dažnas, natūralus reiškinys, kuris veikia daugelį žmonių. Jūs tikrai ne vienintelis žmogus, kuris tobulai rūpinasi savo dantimis, tačiau nepasiekia norimo atspalvio rezultato. Puiki burnos higiena, reguliarus dantų valymas šepetėliu ir tarpdančių siūlu tikrai gali užtikrinti gerą dantų saveikatą bei švarą. Deja, dažnai to nepakanka pageidaujamam šypsenos baltumui užtikrinti. Per laiką, dantys gali patamsėti dėl paprasčiausių dažančių maisto produktų, tokių kaip uogos ar kario prieskoniai.  Natūralu, kad ateina metas, kuomet reikia rimtesnių priemonių dantų balinimui nei eilinė dantų pasta.

 

Baltos šypsenos standartas yra toks gajus šiandieninėje visuomenėje, kad Amerikos Ortodontų Asociacijos duomenimis, net 90% amerikiečių, vizito pas dantistą metu, naudojasi dantų balinimo paslaugomis. Kodėl dantų balinimo paslaugos yra tokios populiarios? Todėl, kad gali ženkliai pagerinti gyvenimo kokybę įvairiose ir galbūt netikėtose gyvenimo srityse:

 

Patobulėjęs pirmasis įspūdis. Daugybė žmonių yra linkę labiau pasitikėti kitais, jei jų šypsenos yra baltos, sveikos, švarios ir svarbiausia- dažnai naudojamos. Išsibalinę dantis, mes esame kupini pasitikėjimo savo šypsena, tad leidžiame sau ja dalintis laisvai, nevaržomai ir natūraliai. Toks elgesys aplinkinių yra sutinkamas šiltai, tad ir vėlesni santykiai vystosi sklandžiau ir lengviau. Įsivaizduokite, jeigu galėtumėte vos per keliolika minučių, pagerinti įspūdį, kurį sukuriate apie save darbo vietoje, ar pasinaudotumėte tokia proga? Jeigu galėtumėte užtikrinti, jog vos jums prabilus per darbo pokalbį, darbdavys jums pajaus pasitikėjimą ir simpatiją, ar taip ir padarytumėte? Nenuvertinkite šypsenos galios- visi instinktyviai nori būti apsupti laimingų, baltą šypseną dovanojančių žmonių.

 

Pagerėjusi psihologinė sveikata. Kai šypsomės, mūsų smegenys išskiria laimės hormonais vadinamus endorfinus. Kuo baltesni ir sveikesni dantys, tuo daugiau mes natūraliai šypsomės, ir gauname hormonų, kurie mums padeda jaustis gerai ir maloniai. Pasirodo, kad žmonių su balta šypsena smegenys išskiria mažiau streso hormonų (kortizolio), kol jie bendrauja su kitais žmonėmis. Mažiau streso socializuojantis ir daugiau laimės jausmo- argi ne puiki priežastis išsibalinti dantis?

 

Balta šypsena daro žmogų patraukliu. Pirmiausia, romantinius partnerius mums parenka mūsų pasąmonė- tai ji įvertina įvairius išorinius galimo partnerio bruožus ir įvertina, ar asmuo mums yra patrauklus ar ne. Sveiki plaukai, stiprus atletiškas kūnas, bei balta, spindinti šypsena signalizuoja sveikatą bei galimybę ilgai, kokybiškai partnerystei. Todėl Trust&Smile yra ne tik estetinė priemonė, bet ištiesų gyvenimą keičiantis įrankis, siekiant įsimylėti ar tiesiog nuolatos jaustis patraukliai.

 

Turėti baltą, spindinčią šypseną dabar gali ir tu. Modernios technologijos ir aukštos kokybės Trust&Smile dantų balinimo sistema, dantis išbalins greitai ir be skausmo. Mūsų sistema tinkama ir jautriems dantims, tad dėl to tikrai nereikia nerimauti. Atėjo laikas ir tau džiaugtis tvirtais, baltais ir sveikai atrodančiais dantimis. Pakeisk savo gyvenimo kokybę įsigyjant Trust&Smile jau dabar- spindėk pasitikėjimu savimi, šypsokis, įsimylėk ir parodyk pasauliui koks laimingas gali būti žmogus.  Įsigyti Trust&Smile gali mūsų internetiniame puslapyje: https://trustysmile.com

 

http://dantistai.lt/dantu-valymas-tarpdanciu-siulu/